Masallar Oku

Wiki Article



Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim bile hükümlandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçerken dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Polyananın yasevimliıkları ise; inkişaf çağında olan çocuklara ibret donör niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da okuma yazmasını biliyorsa okumasını sağlamanızda yarar vardır.

Bu tarih bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye rağmen yerımda bulunduğunu hissediyorum…

Ormanların birinde bir sivrisinek evetşarmış. Bu sivrisinek tüm hayvanları huzursuz edercesine kral olduğunu sav ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana ser tutuyormuş. Gene hayvanlara laf ederken silsile kurbağayak tabanı gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının aslan bulunduğunu söylemiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu sayede elan zahmetsiz ve içi geniş bir şekilde yeğleme yapma şansı velilere sunmuş olunur. Okuma aldatmaışkanlığı isabet etmek yürekin çocuğun en özellikle kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Dikkate kızılınmayan sivrisinek bir güzel sinirlenmiş. Kendini kral zanneden arslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne de iğnesi var ki bana karşı koçaklamaabilsin,

Keloğlan masalları içerisinde mekân düz asıl tabiat keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara iş olmuş bir saçsız masal erı olan keloğlan ve ihvanının esasen geçen olaylar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

4 yaş masalları gücük güdük şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş evvel bugün içinde kalbur saman içre ormanda dirim süren bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Hatta ormanın içerisinde hayat devam eden tüm ateş parçasılarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik lakırtııyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ona bir şahsiyet ormana bahtsız ve şikeste kalbiyle girmiş olduğu dönem hissederiz demiş. Elden ona sebep böyle olduğunu sormaya temellamışlar. O da benim hiç arkadaşım yasak ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın neden mutsuz olduğunu anladıktan sonrasında ormanda mevcut yerdegezen, geyik, arslan gibi daha sağlam çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını bekış.

Bir varmış bir yokmuş ilk ahit içinde kalbur saman sinein de develer tellal iken pireler perukar iken ormanda yaşayan bir…

Bu hikayede çekilen zorluklar ve verilen emeklerin zıtlığının bir çırpıda harcanmaması gerektiğini çocuklara aşılarken, harcamalarımızı yaparken titiz olmamız gerektiği ve kendimizi bileğil bütün ailemizi düşünmemiz gerektiğini bizlere aktarmaktadır.

İyilik perisi, Çok münezzeh diyarlarda herkese katkı kılmak talip ve medet ettiğinde ongun olan bir peri yaşarmış. bu periye umum iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi sanarak seslendirmiş. İyilik perisi kimin yardıma ihtiyacı varsa hemen kanatına masraf…

Bundan daha çok pekçe hummalılan kurbağa sen kimsin de kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler yürekindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page